In deze inspirerende workshop leer je hoe je effectief kunt onderhandelen. Aan de orde komen onder andere:


  • de kunst van het voorbereiden


  • herkennen van het onderhandelingsmoment


  • de verschillende oriëntaties van vrouwen en mannen


  • vertaling naar de meest effectieve wijze van onderhandelen


  • de stappen van het onderhandelingsproces


  • de strategie


  • krijgen wat je wilt èn de relatie in stand houden


  • je eigen praktijkcase oefenen met een professionele acteur


Tijdens de dag is er veel interactie met een acteur, gebaseerd op reële cases van de deelnemers zelf. In het spel van geven en nemen is er oog voor zowel persoonlijke belangen als organisatiebelangen. Je ervaart zelf wat de meest effectieve onderhandelingsstrategie is. Tijdens de dag krijg je feedback van de begeleider(s), deelnemers en trainingsacteur.

Onderhandelen is leuk!

Onderhandelen geeft vaak een direct resultaat: je krijgt wat je wilt, je verdient meer respect en je wordt gezien als ‘krachtig’ en ‘professioneel’. Kortom, je doet jezelf er een groot plezier mee!

Voor wie?

Deze workshop is voor jou als je behoefte hebt aan het aanscherpen van je vaardigheden op het gebied van onderhandelen en beïnvloeden in je dagelijks functioneren. Daarnaast past het goed bij professionals die verantwoordelijk zijn voor het voeren van onderhandelingen met klanten, relaties of leveranciers. Je eigen leidinggevende wil met én in jou investeren. De focus ligt op het bewust worden van oud gedrag en het aanleren van nieuwe vaardigheden en gedrag.

Als deelnemer ontvang je het boek ‘Strategisch onderhandelen voor vrouwen’

Waar & wanneer

De workshop ‘Strategisch onderhandelen voor vrouwen’ wordt regelmatig gegeven op een inspirerende landelijke locatie.

Begeleider – Yvette Berkel

Onder leiding van de initiatiefneemster en co-writer van het boek ‘Strategisch Onderhandelen voor Vrouwen’ verandert je perspectief op onderhandelen. De workshops zijn gebaseerd op de dagelijkse praktijk en de laatste inzichten vanuit de wetenschap. Yvette weet waar over zij praat, kent de praktijk en weet je te inspireren.

Aantal deelnemers

Het aantal deelnemers is maximaal 12.

Informatie

Voor meer informatie over de workshop kunt u contact opnemen met Yvette Berkel via 085-0161820 of een email sturen naar info@procurance.nl

Investering

De investering voor deelname aan de workshop bedraagt € 795,– per persoon exclusief BTW, inclusief koffie/thee en lunch èn het boek ‘Strategisch onderhandelen voor vrouwen’ Betaling binnen drie weken voor de workshop.

Schrijf je nu in!

Velden met een * zijn verplicht.

Betaling:

De investering voor deelname aan de workshop bedraagt € 795,-- per persoon exclusief BTW, inclusief koffie/thee en lunch èn het boek 'Strategisch onderhandelen voor vrouwen'.