Werken bij Procurance

Procurance helpt mensen en organisaties met inkopen in de publieke sector. Wij doen dit voor een grote diversiteit aan (semi)publieke organisaties door heel Nederland. Zodat zij waar voor hun geld krijgen, (beter) kunnen functioneren en doen waar zij goed in zijn. We gaan voor kwaliteit, voor onze klanten en voor elkaar. We dagen elkaar uit en, als dat nodig is, ook onze klanten. Onze mensen denken in oplossingen en hebben de vaardigheden en persoonlijkheid om vakkennis om te zetten in concrete resultaten.

If you can beat us, join us.

Werk je in (publieke) inkoop, ben je goed in je vak en heb je de ambitie om verder te groeien? Jezelf en daarmee inkoop te ontwikkelen? En spreekt waar wij voor staan en in geloven jou aan? Voel je je thuis in een team waarin je jezelf kan zijn, waar ruimte voor ontwikkeling is en waar handen uit de mouwen steken en veel lachen de norm is? Ga dan met ons in gesprek, wij laten ons graag uitdagen door jouw ambitie, kwaliteit en energie!

ONZE VISIE

Vertrouwen in elkaar

Het begint bij authenticiteit. We laten zien wie we zijn en waar we voor staan. En daarmee nodigen we anderen uit ook zichzelf te zijn. Oprechte gesprekken maken een klik mogelijk, zorgen voor verbinding. En dat is de basis voor vertrouwen. Waardoor we elkaar respecteren, de ruimte geven. En weten dat we op elkaar kunnen bouwen. Dit geeft veel vrijheid. Vrijheid, te kunnen denken in mogelijkheden. En de vrijheid om met respect voor het vertrouwen wat anderen ons geven, ons werk, onze ontwikkeling en ambities zelf vorm te geven.

CULTUUR

Authentiek en eigenzinnig

Bij ons passen mensen die zichzelf zijn. Met het hart op de goede plaats en met oog voor de belangen van de ander. Want succes creëer je niet alleen, dat doe je samen. We zijn slimme doeners, die samen hard werken voor resultaten die er toe doen. En daar samen van genieten. Dat zorgt voor groei en méér mogelijkheden om je te ontwikkelen en jouw ambities te verwezenlijken. Ben je een tikje eigenzinnig? Mooi, want dat zorgt voor dynamiek en leidt vaak tot nieuwe inzichten en briljante ideeën

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Kies je eigen groeipad

Die zijn er zeker, of je nu een starter bent, al meer allround of ruim ervaren. Wil je ergens in excelleren en specialist zijn? Kies je meer voor een rol als generalist? Of wil je jouw eigen kennis en ervaring op een geven moment ook overbrengen op anderen, plus wellicht sturing gegeven aan een eigen team? Alles kan. Jij kiest voor jouw groeipad. Wij bieden de juiste omgeving, een uitstekend team en passende professionele support om er voor te zorgen dat je je talenten (her)ontdekt, meer ervaring opdoet en nieuwe vaardigheden leert.

Recente vacatures

Inkoopconsultant

Senior inkoopconsultant

Junior Inkoopconsultant

Contractmanager

Projectmedewerker

Neem de regie in handen

Wij laten talent groeien

Bij Procurance stimuleren we het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Over je carrière, je ontwikkeling en de manier waarop je je werk indeelt en uitvoert. Uiteraard met de kwaliteit, commitment en output die klanten en collega’s mogen verwachten. Natuurlijk ondersteunen we je daar professioneel bij. Een traditionele beoordelingscyclus hebben we niet. Wel gaan we regelmatig met elkaar in gesprek over doelen, resultaten, gedrag en ontwikkeling. We werken hybride (bij de klant, thuis of op kantoor). Zo helpen we onze klant optimaal en zorgen we voor een goede balans tussen werk en privé.

Collega's aan het woord

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Kennismaken?

Kom eens langs voor een kopje koffie!

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je eens zonder verdere verplichtingen willen kennismaken? Dat kan! De koffie staat voor je klaar of als je dat liever wilt, plannen we graag een Teams-gesprek in. Wil je direct solliciteren op één van de vacatures, dan kan dat uiteraard ook. Tot snel!

Werken bij Procurance

Zit jouw specifieke functie er (nu) niet bij? En ben je wel enthousiast geworden? Reageer dan via “open sollicitatie”, want we hebben regelmatig “out-of-the-box” uitdagingen, projecten en ideeën. Of heb jij ideeën, waardoor we samen wellicht een geweldige match kunnen maken. We zijn benieuwd!