(Senior) Contractmanager- Publieke sector

Vragen over deze vacature?

Neem gerust contact op met

Karin Andela
Manager Talent & Ontwikkeling
+31 6 55 17 40 20
kandela@procurance.nl

“Een betere wereld begint bij publieke inkoop” – Prof. dr. ir. Fredo Schotanus

Zoek jij…?

Mooi, zinvol, complex en leuk werk? Zorg als (senior) contractmanager voor “alles” wat nodig is om publieke organisaties (optimaal) te laten functioneren. En maak zo het verschil voor hun medewerkers, cliënten, klanten, burgers, ondernemers, patiënten, studenten en andere belanghebbenden.

En zoek jij naar een functie binnen een bedrijf waarin je als contractmanager kan excelleren en tegelijk anderen – en ons bedrijf – helpt ontwikkelen? Zodat je zelf ook verder groeit als professional, mentor en eventueel andere rollen? Of zie je andere (nieuwe) mogelijkheden om je expertise uit te dragen, klanten verder te helpen en uitgedaagd te worden? We have your back!

Jouw rol

Binnen ons enthousiaste team werk je voor verschillende prachtige klanten in alle publieke sectoren. Je zorgt ervoor dat contractmanagement bij onze klanten de plek krijgt die het verdient. Dit kan betekenen, dat je vanuit een gedegen analyse een advies uitbrengt voor het inrichten van professioneel contractmanagement. En in het verlengde daarvan ook de implementatie en (tijdelijke) uitvoering verzorgt. Of het kan zijn, dat er een beroep wordt gedaan op de inzet van extra capaciteit. In ieder geval help je klanten om de vruchten te plukken van professioneel uitgevoerd contractmanagement, want jij bent de expert. Verder neem je het initiatief voor het verbeteren of zelfs uitbreiden van onze eigen dienstverlening, wanneer je daar aanleiding of mogelijkheden toe ziet. Verbinding met je collega’s is er genoeg: via opdrachten, ‘live’ op kantoor of via allerlei digitale middelen. En bijvoorbeeld tijdens gezellige pizza-avonden en inspirerende workshops.

Je krijgt veel vrijheid en flexibiliteit – en pakt de bijbehorende verantwoordelijkheid voor je klant, je projectteams en collega’s – om naar eigen inzicht jouw werk in te richten. 

Wij bieden:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief een comfortabele leaseauto
  • alle ruimte, faciliteiten, opleidingen, coaching en uitdaging om je verder te kunnen ontwikkelen als mens en senior professional.
  • superleuke collega’s, inspirerende, sociale en sportieve activiteiten en een heel gaaf kantoor als ’thuisbasis’
  • een vast dienstverband

Wij worden (heel) gelukkig wanneer je onderstaande meebrengt:

  • vijf jaar stevige ervaring met het implementeren en uitvoeren van contractmanagement
  • ruime ervaring met (projectmatig) werken in/voor de publieke sector
  • ervaring met aanbesteden
  • onderstreept met in ieder geval een afgerond HBO en relevante vakopleidingen
  • daadkracht, het vermogen om mensen mee te krijgen, plezier in hen te helpen
  • gevoel voor humor

Wij

Wij zijn Procurance. We hebben verstand van inkoop en gevoel voor mensen.

We ondersteunen organisaties in de publieke sector in heel Nederland met een breed palet aan diensten gericht op de inrichting, ontwikkeling en uitvoering van de inkoopfunctie.

De voordelen van het werken bij Procurance

Senior inkoopconsultant Ramon Lamberink: “Ik werk bij Procurance omdat het een professionele, en vooral ook leuke en mensgerichte adviesorganisatie is. Ik krijg er volop ruimte om mijn talenten in te zetten en mij daarnaast verder te blijven ontwikkelen. Samen met mijn collega’s werken aan de ontwikkeling van Procurance, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaam inkopen, geeft mij veel energie!”.

Onze kijk op organisaties en inkoop

Inkoop speelt binnen organisaties een cruciale rol. Het raakt verschillende bedrijfsprocessen en heeft invloed op het resultaat van de organisatie. Door het groeiende belang van inkoop, wordt een steeds groter beroep gedaan op de inkoopafdeling. Inkoop-gerelateerde besluiten worden dan ook steeds ingewikkelder. Procurance helpt organisaties daarbij. Wij maken het speelveld van inkoop inzichtelijk en laten de inkoopfunctie en -strategie aansluiten op de organisatiedoelstellingen.

Daarbij vinden we dat inkopen mensenwerk is. En werken met mensen zit in ons DNA ingebakken. Kennis, kunde en ervaring zijn natuurlijk het stevige fundament. Het verschil dat we bij onze klanten maken, zit in de persoonlijkheid en ‘soft skills’ van onze inkoopadviseurs. Zij brengen alles wat nodig is om projecten te starten, aan te jagen en succesvol af te ronden.

Enthousiast geworden?

We kunnen niet wachten om met je te gaan samenwerken! Enthousiast geworden? Neem dan snel contact op via het onderstaande sollicitatieformulier of bel met Karin Andela op +31 65 51 74 020

Sollicitatieformulier

Andere vacatures

Inkoopconsultant

Junior inkoopconsultant