(Startende) Junior Inkoopconsultant

Vragen over deze vacature?

Neem gerust contact op met

Karin Andela
Manager Talent & Ontwikkeling
+31 6 55 17 40 20

“Een betere wereld begint bij publieke inkoop” – Prof. dr. ir. Fredo Schotanus

Zoek jij….?
Mooi, zinvol, complex en leuk werk? Draag als junior inkoopconsultant bij aan “alles” wat nodig is om publieke organisaties (optimaal) te laten functioneren. En maak zo het verschil voor hun
medewerkers, cliënten, klanten, burgers, ondernemers, patiënten, studenten en andere
belanghebbenden. En zoek jij naar een functie binnen een bedrijf waarin je je zowel inhoudelijk als persoonlijk goed (en snel) kan ontwikkelen? Wil je ontdekken wat het publieke inkoopvak nu echt inhoudt? Of wil je al wat meer verbreden en verdiepen in ervaring en kennis? Wil je hoe dan ook stappen zetten? We have your back!

Jouw rol
Binnen ons enthousiaste team werk je voor verschillende prachtige klanten in diverse sectoren, zoals gemeenten, zorg, onderwijs en publieke omroepen. Afhankelijk van je ervaringsniveau, voer je zelfstandig inkoopwerkzaamheden uit of ondersteun je op projecten om zo het vak goed te leren. In alle gevallen word je begeleid door ervaren collega’s, zodat je je “werkenderwijs” vlot ontwikkelt. Verbinding met je collega’s is er via opdrachten. Of door te sparren, ‘live’ op kantoor of via allerlei digitale middelen. En bijvoorbeeld tijdens gezellige pizza-avonden en inspirerende workshops. 

Je krijgt veel vrijheid en flexibiliteit – en pakt de bijbehorende verantwoordelijkheid voor je klant en collega’s – en leert snel om naar eigen inzicht jouw werk in te richten.

Wij bieden jou:

Wij worden (heel) gelukkig wanneer je onderstaande meebrengt:

Wij:

Wij zijn Procurance. We hebben verstand van inkoop en gevoel voor mensen.
We ondersteunen organisaties in de publieke sector in heel Nederland met een breed palet aan diensten gericht op de inrichting, ontwikkeling en uitvoering van de inkoopfunctie.

De voordelen van het werken bij Procurance

Als onderdeel van ons enthousiaste team werk je voor verschillende klanten. Je staat in verbinding met jouw collega’s. Door samen aan een opdracht te werken. Of door te sparren via allerlei digitale middelen, maar nog liever ‘live’ op kantoor-dagen en tijdens gezellige pizzavonden.

Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en daarmee vrijheid en flexibiliteit om naar eigen inzicht jouw werk in te richten.
Senior inkoopadviseur Ramon Lamberink zegt hier over: “Ik werk bij Procurance omdat het een professionele, maar vooral ook leuke en mensgerichte adviesorganisatie is. Ik krijg er volop ruimte om mijn talenten in te zetten en mij daarnaast verder te blijven ontwikkelen. Samen met mijn collega’s werken aan de ontwikkeling van Procurance, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaam inkopen, geeft mij veel energie!”.

Onze kijk op organisaties en inkoop

Inkoop speelt binnen steeds meer organisaties een cruciale rol. Het raakt veel verschillende bedrijfsprocessen en heeft invloed op het resultaat van de organisatie. Doordat steeds meer organisaties het belang inzien van inkoop, wordt een steeds groter beroep gedaan op de inkoopafdeling. Inkoop-gerelateerde besluiten worden dan ook steeds ingewikkelder. Procurance helpt organisaties daarbij. Wij maken het speelveld van inkoop inzichtelijk en laten de inkoopfunctie en -strategie het beste aansluiten op de organisatiedoelstellingen.
Wij vinden dat inkopen mensenwerk is. En werken met mensen zit in ons DNA ingebakken. Kennis, kunde en ervaring zijn natuurlijk het stevige fundament, maar dat vinden wij niet genoeg. Het verschil dat we bij onze klanten maken, zit in de persoonlijkheid en ‘soft skills’ van onze inkoopadviseurs. Zij brengen de drive om projecten op te starten en succesvol af te ronden.

Enthousiast geworden?

We kunnen niet wachten om met je te gaan samenwerken! Enthousiast geworden? Neem dan snel contact op via het onderstaande sollicitatieformulier of bel met  Karin Andela op +31 06 55174020

Sollicitatieformulier

Andere vacatures

Inkoopconsultant

Senior inkoopconsultant