Senior Inkoopconsultant

Vragen over deze vacature?

Neem gerust contact op met

Bart Berkel
Algemeen directeur
+31 6 51 08 96 53
bberkel@procurance.nl

“Een betere wereld begint bij publieke inkoop” – Prof. dr. ir. Fredo Schotanus


Zoek jij….?

Mooi, zinvol, complex en leuk werk? Zorg als senior inkoopconsultant voor “alles” wat nodig is om publieke organisaties (optimaal) te laten functioneren. En maak zo het verschil voor hun medewerkers, cliënten, klanten, burgers, ondernemers, patiënten, studenten en andere belanghebbenden.

En zoek jij naar een functie binnen een bedrijf waarin je als inkoopexpert (generalist of specialist) kan excelleren en tegelijk anderen – en ons bedrijf – helpt ontwikkelen? Zodat je zelf ook verder groeit als professional, mentor en eventueel andere rollen? Of zie je andere (nieuwe) mogelijkheden om je expertise uit te dragen, klanten verder te helpen en uitgedaagd te worden? We have your back!

Jouw rol
Binnen ons enthousiaste team werk je voor verschillende prachtige klanten in alle publieke
sectoren. Je geeft sturing aan (project)teams en aan complexe projecten bij/voor klanten en soms ben jij zelf de expert ter plekke. Je neemt het initiatief voor het verbeteren of zelfs uitbreiden van onze eigen dienstverlening, wanneer je daar aanleiding of mogelijkheden toe ziet. Verbinding met je collega’s is er genoeg: via opdrachten, ‘live’ op kantoor of via allerlei digitale middelen. En bijvoorbeeld tijdens gezellige pizza-avonden en inspirerende workshops.
Je krijgt veel vrijheid en flexibiliteit – en pakt de bijbehorende verantwoordelijkheid voor je klant, je projectteams en collega’s – om naar eigen inzicht jouw werk in te richten.

Wij bieden jou:

Wij worden (heel) gelukkig wanneer je onderstaande meebrengt:

Wij:

Wij zijn Procurance. We hebben verstand van inkoop en gevoel voor mensen.
We ondersteunen organisaties in de publieke sector in heel Nederland met een breed palet aan diensten gericht op de inrichting, ontwikkeling en uitvoering van de inkoopfunctie.

De voordelen van het werken bij Procurance

Als onderdeel van ons enthousiaste team werk je voor verschillende klanten. Je staat in verbinding met jouw collega’s. Door samen aan een opdracht te werken. Of door te sparren via allerlei digitale middelen, maar nog liever ‘live’ op kantoor-dagen en tijdens gezellige pizzavonden. 

Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en daarmee vrijheid en flexibiliteit om naar eigen inzicht jouw werk in te richten. Senior inkoopadviseur Ramon Lamberink zegt hier over: “Ik werk bij Procurance omdat het een professionele, maar vooral ook leuke en mensgerichte adviesorganisatie is. Ik krijg er volop ruimte om mijn talenten in te zetten en mij daarnaast verder te blijven ontwikkelen. Samen met mijn collega’s werken aan de ontwikkeling van Procurance, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaam inkopen, geeft mij veel energie!”.

Onze kijk op organisaties en inkoop

Inkoop speelt binnen steeds meer organisaties een cruciale rol. Het raakt veel verschillende bedrijfsprocessen en heeft invloed op het resultaat van de organisatie. Doordat steeds meer organisaties het belang inzien van inkoop, wordt een steeds groter beroep gedaan op de inkoopafdeling. Inkoop-gerelateerde besluiten worden dan ook steeds ingewikkelder. Procurance helpt organisaties daarbij. Wij maken het speelveld van inkoop inzichtelijk en laten de inkoopfunctie en -strategie het beste aansluiten op de organisatiedoelstellingen.
Wij vinden dat inkopen mensenwerk is. En werken met mensen zit in ons DNA ingebakken. Kennis, kunde en ervaring zijn natuurlijk het stevige fundament, maar dat vinden wij niet genoeg. Het verschil dat we bij onze klanten maken, zit in de persoonlijkheid en ‘soft skills’ van onze inkoopadviseurs. Zij brengen de drive om projecten op te starten en succesvol af te ronden.

Enthousiast geworden?

We kunnen niet wachten om met je samen te werken! Enthousiast geworden? Neem dan snel contact op via het onderstaande sollicitatieformulier of bel met Bart Berkel op +31 651 08 96 53

Sollicitatieformulier

Andere vacatures

Inkoopconsultant

Junior inkoopconsultant