Altijd in staat om te blijven lachen

Een klant* vertelt over de samenwerking met Nadieh Çakar

“Nadieh is een hele harde werker.

Hoewel er veel van haar werd gevraagd, was zij nog altijd in staat om te blijven lachen én daarnaast nog een scriptie te schrijven en verdedigen.

Ik weet inmiddels dat haar baan bij Procurance nog maar het begin van haar carrière is, maar toch is Nadieh altijd goed te bereiken. Het is prettig en behulpzaam dat Nadieh er niet voor schroomt om – als het even moet tot in de late avonduren – door te moeten werken voor een publicatie van Nota van Inlichtingen.

Dat kan elke cliënt waarderen!”

*Op verzoek is de naam van deze klant anoniem

P.S. Terwijl Nadieh haar klanten soms dus tot in de late uurtjes hielp, heeft ze daarnaast ook nog een studie in eigen tijd afgerond! Lees hier Nadieh’s verhaal over werken en studeren tegelijkertijd.

Over Procurance: Inkoop speelt binnen steeds meer organisaties een cruciale rol. Het raakt direct en indirect veel verschillende bedrijfsprocessen en heeft invloed op het resultaat van de organisatie (zowel kwantitatief als kwalitatief). Doordat steeds meer organisaties het belang inzien van hun inkoopactiviteiten, wordt een steeds groter beroep gedaan op de inkoopafdeling. Inkoop-gerelateerde besluiten worden dan ook steeds ingewikkelder. Procurance helpt organisaties daarbij. Wij maken het speelveld van inkoop op deze organisaties inzichtelijk en we laten de inkoopfunctie en -strategie het beste aansluiten op de organisatiedoelstellingen. Wij vinden dat inkopen mensenwerk is. En werken met mensen zit in ons DNA ingebakken. Kennis, kunde en ervaring zijn natuurlijk het stevige fundament, maar dat vinden wij niet genoeg. Het verschil dat we bij onze klanten maken, zit in de persoonlijkheid en ‘soft skills’ van onze inkoopconsultants. We brengen de drive, de energie om projecten op te starten en succesvol af te ronden. We bewegen ons met gevoel voor de context langs organisatorische obstakels, brengen belangen bij elkaar, krijgen mensen ‘mee’ en laten weerstand als sneeuw voor de zon verdwijnen. Of we geven deze weerstand zélf op subtiele wijze, wanneer een opdrachtgever iets wil dat echt niet goed voor hem is.