PROCURANCE ONDERSTEUNT UW INKOOP

Inkoop speelt binnen steeds meer organisaties een cruciale rol. Het raakt direct en indirect veel verschillende bedrijfsprocessen en heeft invloed op uw bedrijfsresultaat. Doordat steeds meer organisaties (publiek en privaat) het belang inzien van hun inkoopactiviteiten, wordt een steeds groter beroep gedaan op de inkoopafdeling. Inkoopgerelateerde besluiten worden dan ook steeds ingewikkelder. Procurance helpt organisaties daarbij. Wij maken het speelveld van inkoop binnen en de impact op uw organisatie inzichtelijk en wij laten de inkoopfunctie en -strategie het beste aansluiten op uw business en organisatiedoelen.

WAAR WE VOOR STAAN

Procurance staat voor verstand van inkoop en gevoel voor mensen. Wij helpen u vanuit dit perspectief het beste uit uzelf en uw organisatie te halen. Zodat u een optimale bijdrage kunt leveren aan de wereld om u heen.

WAT WE DOEN

We ondersteunen organisaties in de publieke en private sector in heel Nederland met een breed pallet aan diensten gericht op de inrichting, ontwikkeling en uitvoering van de inkoopfunctie. Kijk voor meer details bij onze diensten.

INKOPEN IN DE PUBLIEKE SECTOR

Binnen publieke organisaties wordt een zeer belangrijk deel (circa 50 procent) van het overheidsbudget aanbesteed. Goed aanbesteden leidt tot lagere inkoopkosten, hogere kwaliteit en meer innovatie.

Voor goed inkopen en aanbesteden, en dus goede inkoopresultaten, zijn een adequaat ingerichte en gepositioneerde inkooporganisatie nodig, een zorgvuldige en doordachte uitvraag en een goed gekozen procedure. Wij zien dat bij inkopers, leveranciers en politiek bestuur nog veel ruimte is voor vergroting van dit bewustzijn en verbetering van de vertaalslag naar de juiste inkoopacties.

HOE WE DAT DOEN

Inkopen is mensenwerk. En werken met mensen zit in ons DNA ingebakken. Natuurlijk, kennis, kunde en ervaring zijn het stevige fundament, maar dat vinden wij niet genoeg. Het verschil dat wij bij onze klanten maken, zit in de persoonlijkheid en ‘soft skills’ van onze mensen. We brengen de drive, de energie om projecten op te starten en succesvol af te ronden. We bewegen ons met gevoel voor de context langs organisatorische obstakels, brengen belangen bij elkaar, krijgen mensen ‘mee’ en laten weerstand als sneeuw voor de zon verdwijnen. Of we geven deze zélf op subtiele wijze, wanneer een klant iets wil dat echt niet goed voor hem is.

ONS DNA: VERSTAND VAN INKOOP, GEVOEL VOOR MENSEN

We kennen ons vak, weten hoe organisaties functioneren en we gaan voor kwaliteit. Over ons gevoel voor mensen kunnen we hier ronkende volzinnen plaatsen, maar u kunt het beter van een ander horen. Lees hier reacties van onze klanten. Is uw interesse gewekt? Kom bij ons langs voor een goed gesprek en dito koffie of nodig ons uit voor een kennismaking. Dan weet u meteen wat we bedoelen en wat u aan ons hebt.

MEET THE TEAM