Het UMCG

Michel Geboers, extern project- en programmamanager bij het UMCG over de samenwerking met Nathan:

Ik werk alweer een jaar samen met Nathan voor verschillende projecten.

Het gaat om zeer uiteenlopende projecten en vraagstukken. Zoals basis- instrumentarium voor de operatiekamers, endoscopen en tilliften als onderdeel van de generieke medische hulpmiddelen voor de medische techniek.

Niet alleen inhoudelijk en qua vraagstukken gaat het om zeer uiteenlopende projecten en vraagstukken, maar we hebben daarbij telkens te maken met andere projectgroep leden en vakgroep-disciplines.

Daarbij heb ik Nathan leren kennen als een prettige persoon. Hij pakt op een weloverwogen manier de diverse vraagstukken op. Hij geeft mensen de ruimte en weet op een rustige manier vorm te geven aan de gevraagde inkoopvraagstukken.

Door corona hebben we met name veel Teams-bijeenkomsten gehad. Slechts een enkele keer hebben wij elkaar live op locatie kunnen treffen. Desondanks weet ik dat Nathan op een voortvarende zijn expertise-deel vormgeeft. Op een gestructureerde manier weet hij met anderen de voortgang erin te houden en is zijn advisering goed onderbouwd en accuraat.

Over Procurance: Inkoop speelt binnen steeds meer organisaties een cruciale rol. Het raakt direct en indirect veel verschillende bedrijfsprocessen en heeft invloed op het resultaat van de organisatie (zowel kwantitatief als kwalitatief). Doordat steeds meer organisaties het belang inzien van hun inkoopactiviteiten, wordt een steeds groter beroep gedaan op de inkoopafdeling. Inkoop-gerelateerde besluiten worden dan ook steeds ingewikkelder. Procurance helpt organisaties daarbij. Wij maken het speelveld van inkoop op deze organisaties inzichtelijk en we laten de inkoopfunctie en -strategie het beste aansluiten op de organisatiedoelstellingen. Wij vinden dat inkopen mensenwerk is. En werken met mensen zit in ons DNA ingebakken. Kennis, kunde en ervaring zijn natuurlijk het stevige fundament, maar dat vinden wij niet genoeg. Het verschil dat we bij onze klanten maken, zit in de persoonlijkheid en ‘soft skills’ van onze inkoopconsultants. We brengen de drive, de energie om projecten op te starten en succesvol af te ronden. We bewegen ons met gevoel voor de context langs organisatorische obstakels, brengen belangen bij elkaar, krijgen mensen ‘mee’ en laten weerstand als sneeuw voor de zon verdwijnen. Of we geven deze weerstand zélf op subtiele wijze, wanneer een opdrachtgever iets wil dat echt niet goed voor hem is.