Juridisch kloppend en ze werken lekker

Heeft jouw organisatie templates voor aanbestedingsdocumenten, maar zijn ze verouderd, niet volledig of worden ze simpelweg niet gebruikt, omdat ze niet lekker werken en werkt iedereen liever met “eigen” templates?

Dan ontstaat niet alleen risico dat de uniformiteit in aanbestedingen namens jouw organisatie ver te zoeken is, maar ook dat er juridische missers gemaakt worden.  

De standaarddocumenten van Procurance

Onze standaarddocumenten zijn de oplossing:

  • De formats zijn juridisch gecontroleerd en goedgekeurd door advocatenkantoor CMS Nederland.
  • Je krijgt geen klachten van inschrijvers over onjuistheden en/of onleesbaarheid.
  • Je maakt de uitvraag interessanter, omdat de documenten makkelijk in gebruik en goed leesbaar zijn.  

Meer weten? Vraag de brochure aan via projectbureau@procurance.nl

Over Procurance: Inkoop speelt binnen steeds meer organisaties een cruciale rol. Het raakt direct en indirect veel verschillende bedrijfsprocessen en heeft invloed op het resultaat van de organisatie (zowel kwantitatief als kwalitatief). Doordat steeds meer organisaties het belang inzien van hun inkoopactiviteiten, wordt een steeds groter beroep gedaan op de inkoopafdeling. Inkoop-gerelateerde besluiten worden dan ook steeds ingewikkelder. Procurance helpt organisaties daarbij. Wij maken het speelveld van inkoop op deze organisaties inzichtelijk en we laten de inkoopfunctie en -strategie het beste aansluiten op de organisatiedoelstellingen.

Wij vinden dat inkopen mensenwerk is. En werken met mensen zit in ons DNA ingebakken. Kennis, kunde en ervaring zijn natuurlijk het stevige fundament, maar dat vinden wij niet genoeg. Het verschil dat we bij onze klanten maken, zit in de persoonlijkheid en ‘soft skills’ van onze inkoopconsultants. We brengen de drive, de energie om projecten op te starten en succesvol af te ronden. We bewegen ons met gevoel voor de context langs organisatorische obstakels, brengen belangen bij elkaar, krijgen mensen ‘mee’ en laten weerstand als sneeuw voor de zon verdwijnen. Of we geven deze weerstand zélf op subtiele wijze, wanneer een opdrachtgever iets wil dat echt niet goed voor hem is.