“Waarom ik andere mensen vaak vertel dat ik de leukste werkgever heb!”

Drie collega’s over hun samenwerking met Bart

Arjan Dortmans – gestart in 2020

In mijn ogen is Bart gedreven, betrouwbaar en heeft hij een passie om het juiste te doen op een slimme manier. Maar bovenal vindt hij het belangrijk dat we het goed met elkaar kunnen vinden.

Onze samenwerking bestaat voornamelijk uit de momenten waarin we gezamenlijk terugblikken en vooruitkijken op mijn werkzaamheden. Dankzij de open en eerlijke houding van Bart heb ik al veel geleerd.

Naast werkzaken delen Bart en ik dezelfde passie in de belangrijkste bijzaak in ons leven: voetbal! En eigenlijk lijkt voetbal wel op het werken bij Procurance, omdat wij allemaal gedreven zijn om een project tot een goed einde te brengen.

Tactiek is niet je man uitschakelen. Nee, het is weten waar je mee bezig bent.

Wijze woorden van Cruijff.

Bij Procurance zorgt mede Bart ervoor dat we doen waar goed in zijn, omdat we weten waar we bezig mee zijn.

Lotte van Weert – gestart in 2017

Samenwerken met Bart ervaar ik als zeer prettig, omdat hij doet wat hij zegt met een hoge dosis assertiviteit. Verder is de samenwerking gebaseerd op vertrouwen, maar is er ook ruimte voor humor en persoonlijke gesprekken.

Dit is waarom ik andere mensen vaak vertel dat ik de leukste werkgever heb!

Werken bij Procurance betekent werken binnen een leuk en gezellig team met prettige voorwaarden. Ik ervaar veel flexibiliteit, ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, ruimte voor eigen ideeën en oprechte interesse tussen collega’s. Dit is waarom ik andere mensen vaak vertel dat ik de leukste werkgever heb!

Ramon Lamberink – gestart in 2011

Via Procurance werk ik aan opdrachten waar anderen alleen van dromen. Ik kan meer doen dan een bijdrage leveren. Ik kan het verschil maken.

Werken voor het politieonderwijs of brandweerkazernes, waarbij ik brandweervoertuigen en hun bepakking inkoop of testdagen organiseer. Helpen bij de aanleg van een recreatiehaven voor een gemeente. Geen dag is hetzelfde.

Het voelt soms zelfs niet eens als werken!

Mensen maken het verschil. Directeuren ook. Bart is commercieel, maar ook heel benaderbaar. Ik heb daar waardering voor. Zo vanzelfsprekend is dat niet.

Over Procurance: Inkoop speelt binnen steeds meer organisaties een cruciale rol. Het raakt direct en indirect veel verschillende bedrijfsprocessen en heeft invloed op het resultaat van de organisatie (zowel kwantitatief als kwalitatief). Doordat steeds meer organisaties het belang inzien van hun inkoopactiviteiten, wordt een steeds groter beroep gedaan op de inkoopafdeling. Inkoop-gerelateerde besluiten worden dan ook steeds ingewikkelder. Procurance helpt organisaties daarbij. Wij maken het speelveld van inkoop op deze organisaties inzichtelijk en we laten de inkoopfunctie en -strategie het beste aansluiten op de organisatiedoelstellingen.

Wij vinden dat inkopen mensenwerk is. En werken met mensen zit in ons DNA ingebakken. Kennis, kunde en ervaring zijn natuurlijk het stevige fundament, maar dat vinden wij niet genoeg. Het verschil dat we bij onze klanten maken, zit in de persoonlijkheid en ‘soft skills’ van onze inkoopconsultants. We brengen de drive, de energie om projecten op te starten en succesvol af te ronden. We bewegen ons met gevoel voor de context langs organisatorische obstakels, brengen belangen bij elkaar, krijgen mensen ‘mee’ en laten weerstand als sneeuw voor de zon verdwijnen. Of we geven deze weerstand zélf op subtiele wijze, wanneer een opdrachtgever iets wil dat echt niet goed voor hem is.