VACATURES

ERVAREN CONSULTANT, NIEUW IN INKOOP

Jij:
 • bent een ervaren professional: je weet wat je te bieden hebt;
 • hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond;
 • bent nieuwsgierig naar een werkomgeving in de (semi-)publieke sector;
 • durft door te vragen;
 • kan creatief denken;
 • kan hard werken én je bent gesteld op je vrijheid;
 • werkt graag samen met leuke mensen.
Wat krijg je daarvoor terug?
 • Uiteraard een marktconform salaris;
 • Een leaseauto;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Veel opleidings- & doorgroeimogelijkheden;
 • Waarschijnlijk vrij snel een vast dienstverband;
 • En veel leuke collega’s.
Enthousiast geworden?

Neem dan snel contact op via het contactformulier of bel met Bart Berkel op +31 85 016 1820.

Wij:

Wij zijn Procurance. We hebben verstand van inkoop en gevoel voor mensen.

We ondersteunen organisaties in de publieke sector in heel Nederland met een breed pallet aan diensten gericht op de inrichting, ontwikkeling en uitvoering van de inkoopfunctie.

De voordelen van het werken bij Procurance

Als onderdeel van ons enthousiaste team werk je voor verschillende opdrachtgevers. Je staat in verbinding met jouw collega’s. Door samen aan een opdracht te werken of door te sparren via allerlei digitale middelen, maar nog liever ‘live’ bij ons op kantoor in Apeldoorn.  

Via onze eigen academy leer je snel de theoretische kant van het werk praktisch toe te passen. Als ervaren professional hoeven wij jou namelijk niets meer te vertellen over de benodigde adviesvaardigheden.

Onze collega Robin van de Graaf heeft twee jaar geleden de switch gemaakt. Hij zegt hier over:

“Na een aantal jaar werkervaring opgedaan te hebben als jurist, had ik de behoefte om mijn adviesvaardigheden te ontwikkelen in een organisatorisch en juridisch complexe omgeving. Via Procurance heb ik met diverse opleidingen mijn kennis van het aanbestedingsrecht verder kunnen ontwikkelen en voel ik mij als een vis in het water als inkoopconsultant”

Onze kijk op organisaties en inkoop

Inkoop speelt binnen steeds meer organisaties een cruciale rol. Het raakt direct en indirect veel verschillende bedrijfsprocessen en heeft invloed op het resultaat van de organisatie (zowel kwantitatief als kwalitatief). Doordat steeds meer organisaties het belang inzien van hun inkoopactiviteiten, wordt een steeds groter beroep gedaan op de inkoopafdeling. Inkoop-gerelateerde besluiten worden dan ook steeds ingewikkelder. Procurance helpt organisaties daarbij. Wij maken het speelveld van inkoop op deze organisaties inzichtelijk en we laten de inkoopfunctie en -strategie het beste aansluiten op de organisatiedoelstellingen.

Wij vinden dat inkopen mensenwerk is. En werken met mensen zit in ons DNA ingebakken. Kennis, kunde en ervaring zijn natuurlijk het stevige fundament, maar dat vinden wij niet genoeg. Het verschil dat we bij onze klanten maken, zit in de persoonlijkheid en ‘soft skills’ van onze inkoopconsultants. We brengen de drive, de energie om projecten op te starten en succesvol af te ronden. We bewegen ons met gevoel voor de context langs organisatorische obstakels, brengen belangen bij elkaar, krijgen mensen ‘mee’ en laten weerstand als sneeuw voor de zon verdwijnen. Of we geven deze weerstand zélf op subtiele wijze, wanneer een opdrachtgever iets wil dat echt niet goed voor hem is.