Het Procurance-projectbureau

Van administratieve ondersteuning tot maatwerk op het hoogste niveau

Het Procurance-projectbureau bestaat uit diverse inkoop- en projectadviseurs, zoals Marieke Harkink, Fleur Noordzij en Nadieh Cakar. Zij nemen met liefde werk uit handen.

Als klant heb je één contactpersoon, waarmee je afspraken maakt over het werk dat gedaan moet worden. Dat kan van administratieve tot en met de volledige ondersteuning gaan. Je kiest de ondersteuning die je op dat moment nodig hebt.

Het is ook mogelijk om een organisatie-eigen-projectbureau op te leiden. Onze standaarden, tips, trucs en handleidingen zijn de basis van de praktijkgerichte opleiding die wij via Workademy aanbieden. En maatwerk is natuurlijk altijd mogelijk.

Twee klanten over de samenwerking met het projectbureau

Lees hier over de ervaring van Natasja Logemann, zelfstandig inkoopadviseur, als het gaat om het samenwerken met het projectbureau.

Jacqueline Klaassen van Quintense vertelt hier haar verhaal.

Wil jij ons projectbureau komen versterken?

We zoeken momenteel nieuwe collega’s voor ons projectbureau. Zowel een senior projectadviseur als minder ervaren adviseurs die het vak graag leren.

Lees hier meer over de vacature.

Over Procurance: Inkoop speelt binnen steeds meer organisaties een cruciale rol. Het raakt direct en indirect veel verschillende bedrijfsprocessen en heeft invloed op het resultaat van de organisatie (zowel kwantitatief als kwalitatief). Doordat steeds meer organisaties het belang inzien van hun inkoopactiviteiten, wordt een steeds groter beroep gedaan op de inkoopafdeling. Inkoop-gerelateerde besluiten worden dan ook steeds ingewikkelder. Procurance helpt organisaties daarbij. Wij maken het speelveld van inkoop op deze organisaties inzichtelijk en we laten de inkoopfunctie en -strategie het beste aansluiten op de organisatiedoelstellingen.

Wij vinden dat inkopen mensenwerk is. En werken met mensen zit in ons DNA ingebakken. Kennis, kunde en ervaring zijn natuurlijk het stevige fundament, maar dat vinden wij niet genoeg. Het verschil dat we bij onze klanten maken, zit in de persoonlijkheid en ‘soft skills’ van onze inkoopconsultants. We brengen de drive, de energie om projecten op te starten en succesvol af te ronden. We bewegen ons met gevoel voor de context langs organisatorische obstakels, brengen belangen bij elkaar, krijgen mensen ‘mee’ en laten weerstand als sneeuw voor de zon verdwijnen. Of we geven deze weerstand zélf op subtiele wijze, wanneer een opdrachtgever iets wil dat echt niet goed voor hem is.